PROJECTEN

Waar maak jij je zorgen om in deze verwarrende tijden? We luisteren graag! Jouw zorgen zijn onze grootste inspiratiebron en maken ons werk belangrijk.

De inhoud op deze website wordt gemaakt zonder steun van adverteerders en dus voor haar bestaan afhankelijk van bijdragen van haar lezers & sympathisanten.

ARTIKELS

Artikels en bedenkingen bij actuele thema’s vind je terug onder deze categorie.

Ga verder naar Artikels

IINTERVIEW

We luisteren graag naar verhalen van boeiende mensen. Alles begint bij aandachtig kijken en luisteren. Daarna schrijven we het hier voor jou neer.

We staan open voor tips. Met wie zouden we volgens jou eens een babbel moeten doen? Laat het ons weten via de contactpagina.

Ga verder naar Interviews

EXTRA MUROS

We gaan graag buiten de grenzen (van onze comfortzone). Hier geven we je af en toe inkijk in wat er zich achter de coulissen afspeelt. Je leest onder deze categorie ook verhalen en avonturen die buiten onze grenzen liggen. We zijn niet bang om te innoveren, te experimenteren en na te denken over nieuwe manieren om berichtgeving voor te stellen.

We leven niet op een eiland. De wereld is ons speelveld.

Ga verder naar de EXTRA MUROS pagina

RESEARCH

Onderwerpen die grondig worden uitgespit, kan je terugvinden onder deze categorie. Onderzoek vraagt geduld en tijd. Daarom hebben we hierbij jouw hulp nodig. We vragen jou niet alleen om mee te denken – je kan als lezer ook meewerken aan een onderzoek. Alle bijdragen, tips, informatie en engagement zijn van harte welkom. Miflits dubbelcheckt uiteraard alle informatie alvorens deze als waar aan te nemen. Spreekt jou dat aan? Neem dan zeker contact op.

Ga verder naar Research

Misflits zoekt nog bijdragers die iets te vertellen hebben! Interesse? Neem dan zeker contact op.

Op de hoogte blijven via de nieuwsbrief? Schrijf je hier in.

Wil je bijdragen en mee het nieuws uit de streek diverser maken? Dan kan je steunen via QR – Paypal.

Bijdragen via Paypal

Misflits.be biedt toegang aan iedereen met een oplettend oog en waardering voor buitengewone berichtgeving. We waken er over dat dit ten allen tijde gebeurt op een respectvolle en constructieve manier. We geven geen gevolg aan vragen, berichten en opmerkingen die de waardigheid en het privĂ©leven van mensen kunnen aantasten.

Bijdragen via QR - Paypal
Heb of wil je geen Paypal account? Dan kan je een bijdrage doen als gast.
Vul het gewenste bedrag in, dan al dan niet instellen als maandelijkse bijdrage, klik dan op Doneren met een bankkaart of creditcard, scroll naar onder en klik op doneren/betalen met creditcard, hier vul je al je gegevens in + schrijf (optioneel) een bericht aan ons. Hierna kan je kiezen om de informatie al dan niet te bewaren. Klik door naar akkoord en betalen. Ziezo, klaar! Hartelijk dank!

Een maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse bijdrage kan je op elk moment opzeggen. Bewaar daarom best je gegevens na elke betaling. Lukt de betaling niet? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen je graag verder.

Doe mee aan ons tweedelig lezersonderzoek! (neemt slechts 5 minuten van je tijd, voor Misflits van onschatbare waarde) 1) Wie ben je en wat verwacht je van onafhankelijke media? & 2)Waar wil jij samen met Misflits aan werken?

Op de hoogte blijven via de nieuwsbrief? Schrijf je hier in.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.  Meer info

error: Content is protected !!