Misflits is een innovatief, experimenteel en creatief journalistiek project dat haar opstart heeft bekostigd met kleine giften en spaarcenten, en dat we naargelang de financiële mogelijkheden organisch willen laten groeien. Omdat de drang om bijzondere content te maken met eerlijkheid en passie groter is dan de angst om te falen zullen we dit project beetje bij beetje verder laten ontspruiten.

We brengen geen sensatienieuws, maar gaan liever diepgaand en daarom ook trager te werk. We zien veel potentieel in lokale berichtgeving, omdat The Core Business bij de mainstream media vooral ligt op het ‘groeien’ in de breedte in plaats van het zoeken naar de diepte. De huidige berichtgeving voelt daarom veel te veel als iets dat ingelepeld wordt vanop afstand.

Met Misflits hopen we daar samen met jou verandering in te kunnen brengen! Kom dus eens uit jouw luie zetel en laat je stem horen! Wij hebben er oren naar!

Waarom we niet met advertenties werken?

We vinden het zeer vervelend om voortdurend advertenties en pop-up schermpjes te zien verschijnen op de website, hetgeen de aandacht wegbrengt van de essentie. We willen ook ten allen tijde onafhankelijk kunnen blijven berichten, dus doen we liever niet mee aan reclamecampagnes. Op die manier we je als lezer garanderen dat we schrijven wat er is, en niet wat iemand wil dat we schrijven.

Weet tegelijkertijd ook dat de content die we maken niet vanzelf ontstaat en dat daar heel wat tijd en energie in kruipt. Wanneer je een artikel leest, weet dan dat daar achter de schermen aan gewerkt wordt binnen de financiële mogelijkheden. Als er voldoende budget is, kan er ook dieper gegraven en meer gewerkt worden aan onderbelichte thema’s. Daarom rekenen we op jullie bijdragen, en liefst niet enkel financieel …

Hoezo, samen met ons het nieuws maken?

We willen graag antwoorden vinden op vragen die jij je stelt. Het leuke is dat je als lezer zelf, samen met ons, onderzoek kan doen. Uiteraard houden we het checken en dubbel checken daarbij steeds goed in het oog. Omdat het internet zoveel informatie verspreidt, gaan wij via onderzoekstechnieken en betrouwbare bronnen hetgeen u ons aanbrengt steeds checken. Niet omdat we u niet geloven, maar omdat dat juistheid van feiten garandeerd.

Beste lezers, let wel! – We zijn géén rancune-bureau – dat wil zeggen dat we geen artikels maken omdat je bijvoorbeeld iemand een poets wil bakken of zwart wil maken. Bezint eer ge begint !

We zijn tevens ook een platform voor wat we zien als ‘zinnige’ bijdragen. Externe bijdragers zijn steeds zelf verantwoordelijk voor wat ze schrijven. Mocht je willen reageren op een geschreven bijdrage of artikel kan je dit steeds doen via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Bijdragen via Paypal

Misflits.be biedt toegang aan iedereen met een oplettend oog en waardering voor buitengewone berichtgeving. We waken er over dat dit ten allen tijde gebeurt op een respectvolle en constructieve manier. We geven geen gevolg aan vragen, berichten en opmerkingen die de waardigheid en het privéleven van mensen kunnen aantasten.

Doe mee aan ons tweedelig lezersonderzoek! (neemt slechts 5 minuten van je tijd, voor Misflits van onschatbare waarde) 1) Wie ben je en wat verwacht je van onafhankelijke media? & 2)Waar wil jij samen met Misflits aan werken?

De informatie die je ons via de surveys doorgeeft blijft anoniem. Geef je ons informatie door via rechtstreeks contact, gaan we daar op een integere manier mee om. Persoonlijke informatie wordt NOOIT doorgegeven of doorverkocht aan derden, noch gebruikt voor iets anders dan het doel waarvoor het is opgegeven.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, aanvaard je ons gebruik van cookies.  Meer info

error: Content is protected !!